1. Anasayfa
  2. Genel

SELÇUKLU SANAT AKADEMİSİ’NDE KAYITLAR BAŞLIYOR

Selçuklu Sanat Akademisi, 10. dönem ön kayıtları 7 Ekim'de başlıyor. Kayıt işlemleri 10 Ekim'de sona erecek ve kesin kayıtlar 12-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

SELÇUKLU SANAT AKADEMİSİ’NDE KAYITLAR BAŞLIYOR

Selçuklu Sanat Akademisi’nde, Kişisel Gelişim, Sahne Sanatları, Görsel Sanatlar ve Müzik gibi birçok farklı alanda eğitimler verilecek. Kişisel Gelişim Bölümü’nde Diksiyon, Etkili İletişim, Liderlik gibi konuların yanı sıra, Senaryo Yazarlığı ve Spikerlik gibi dersler de sunulacak. Müzik Bölümü’nde ise ud, bağlama, piyano, keman, bateri gibi enstrüman eğitimleri yer alıyor. Sahne Sanatları ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde ise çocuk drama, yetişkin drama ve fotoğrafçılık eğitimleri verilecek.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, akademinin açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gördüğünü belirterek, “Kendine yeni beceriler katmak veya yeteneklerini keşfetmek isteyen herkes, alanında uzman eğitmenler eşliğinde kendini geliştirme imkanı buluyor. Yeni eğitim döneminde de güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum.” dedi.

Sanatseverler, hangi derslerde hangi yaş aralığı olduğunu öğrenmek ve bu fırsatı değerlendirmek için www.selcuklusanatakademisi.com adresini ziyaret ederek ön kayıt işlemlerini gerçekleştirebilir.

Sahra YILMAZ

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.