1. Anasayfa
  2. Genel

SELÇUKLU’DA DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Selçuklu Belediyesi, Dünya Temizlik Günü’nde çevre farkındalığı oluşturmak adına Sille’de doğa yürüyüşü ve atık toplama etkinliği düzenledi. Çok sayıda gönüllünün katılımıyla gerçekleşen etkinlikte “Doğa İçin Adım Atıyoruz” mesajı verildi.

SELÇUKLU’DA DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Selçuklu Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, çevre farkındalığı oluşturmaya devam ederek “Dünya Temizlik Günü” kapsamında bir proje daha düzenledi. Sille Mahallesi’nde düzenlenen bu etkinliğe 150 gönüllü katılımcı destek verdi.

Etkinlik, Çevre ve Sıfır Atık Platformu ile Let’s Do İt Türkiye (Haydi Yapalım Derneği) iş birliğiyle “Doğa İçin Adım Atıyoruz” ve “Temiz Mahalle Temiz Selçuklu” sloganlarıyla yapıldı. Her yaştan çevre gönüllüsünün katıldığı etkinlik, doğa yürüyüşü ve çevredeki atıkların toplanmasıyla devam etti. Toplanan atıklar ise geri dönüşüm merkezine gönderildi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, gelecek nesillere daha temiz ve yaşanılabilir bir ortam sağlamak adına temizlik konusunda titizlikle çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Başkan Pekyatırmacı, Selçuklu olarak çevre duyarlılığı konusuna büyük önem vermeleri, bilinç düzeyinin üst seviyede olduğunu ve temizliğin en hassas konulardan bir tanesi olduğunu ifade ederek “Toplumumuzda çevreyi koruma konusunda farkındalık yaratacak, bilinç oluşturacak çalışmalara devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin bu noktada sorumluluk alarak bizlere yardımcı olmasını amaçlıyoruz. Bu çağrımıza hemşehrilerimizden karşılık bulması bizleri mutlu ediyor.” diyerek, bu kapsamda gönüllü katılımcılara teşekkürlerini belirtti.

Sahra YILMAZ

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir
1670487289316700824

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.