1. Anasayfa
  2. Kültür

KONYA KİTAP GÜNLERİ

KONYA KİTAP GÜNLERİ

Bu yıl 12’ncisi düzenlenen Konya Kitap Günleri Fuarı Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. 14-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda binlerce kitaba ve onlarca yazara büyükten küçüğe bütün kitapseverler yoğun ilgi gösterdi.

 14 Ekim tarihinde başlayan Konya Kitap Günleri’nde; konferanslar, imza günleri, yazar buluşmaları, atölye çalışmaları, gösteriler, tiyatrolar gibi çok sayıda etkinlik düzenlendi. Program kapsamında Hayati İnanç, İlber Ortaylı, Ece Üner, Aşkım Kapışmak, Serdar Tuncer, Şermin Yaşar, Zahide Yetiş, Pelin Çift, Ahmet Taşağıl, Gökhan Çınar, Dursun Ali Erzincanlı, Esra Ezmeci gibi pek çok yazar söyleşilerini gerçekleştirip ardından da kitaplarını imzaladılar.

Konya Kitap Günleri’nin bu yılki sloganı ise “Sizin Hikayeniz Kitap” oldu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “ Konya Kitap Günleri; 250 yazar ve 300’den fazla etkinlikle bir kültür şölenine dönüşmüş durumda. Bu yıl Konya Kitap Günleri’ni rahmetli yazarımız Rasim Özdenören’in anısına gerçekleştiriyoruz.” dedi. İbrahim Altay, Konya Kitap Günleri’nin şehrin önemli markalarından biri haline dönüştüğü de söyledi.

Zeynep ŞAHİN

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 1
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.