1. Anasayfa
  2. Selçuklu'da Yaşam

SELÇUKLU’DA ASFALTLAR YENİLENİYOR

Selçuk Belediyesi Tepekent ve Söğütözü Mahalleleri arasındaki bağlantı yolunu yenileyerek sıcak asfalt çalışması yaptı. Ulaşımda konforu artması için çalışmalar yürüten belediye bu kapsamda yol genişliğini de 8 metreye çıkardı.

SELÇUKLU’DA ASFALTLAR YENİLENİYOR

Selçuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Tepekent ve Söğütözü Mahalleleri arasındaki bağlantı yolunda sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. İlçe genelinde ve dış mahallelerde yoğun tempoyla çalışan belediye ekipleri, geçtiğimiz yıl 2.200 metrelik kısmını tamamladıkları yolun bu yıl 2.300 metrelik kısmında daha sıcak asfalt serimi yaptı.

Toplam uzunluğu 12.500 metre olan Tepekent-Söğütözü bağlantı yolunda, çalışmalar tamamlandığında 24 bin ton asfalt serilmiş olacak. Çalışmalar kapsamında yol genişliği de 8 metreye çıkarıldı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, yaptığı açıklamada, “2024 yılı hizmet planlaması çerçevesinde dış mahallelerimizde yol ve ulaşım standardını yükseltmek için ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Hem ana yoldan dış mahallelere giden yolların, hem de mahalleler arasındaki bağlantı yollarının standardını genişletiyor ve sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyoruz. Ortak akıl ve işbirliği çerçevesinde en iyiyi hedefleyerek Selçuklu’nun altyapısını güçlendirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Pekyatırmacı, ilçenin merkez ve dış mahalle ayrımı yapılmaksızın fiziki belediyecilik çalışmalarının aralıksız süreceğini de vurguladı.

Sahra YILMAZ 

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.