1. Anasayfa
  2. Spor

KONYA’DAN DÜNYA ŞAMPİYONLARINA COŞKULU KARŞILAMA

Macaristan’da düzenlenen Gençler Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda, Konya’dan katılan sporcuların 1 altın ve 4 bronz madalya kazanarak dönmeleri çoşkuyla karşılandı. Selçuklu Belediyespor’dan yarışan Kübra İnceli için de Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’dan tebrik mesajı geldi.

KONYA’DAN DÜNYA ŞAMPİYONLARINA COŞKULU KARŞILAMA

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de 23 Ağustos – 1 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlenen kick boks şampiyonasında büyük bir başarıyla dönen Konya’nın milli sporcuları, şehrin gururu oldu. Sporcuların Konya’ya dönüşü, Selçuklu YHT Garında büyük bir coşkuyla karşılandı. Spor Hizmetleri Müdürü Bilal Yavaş’ın da katıldığı karşılama töreninde, sporcuların aileleri ve sevenleri büyük bir heyecan ve gurur içinde yer aldı. Sporculara çiçeklerle ve alkışlarla destek veren Konya halkı, gençlerin uluslararası alandaki başarılarını kutladı.

91 kiloda mücadele eden milli sporcu Melih Erdem, dünya şampiyonu olarak altın madalya kazandı. Diğer başarılı sporcular ise şu şekilde sıralandı: Kübra İnceli +60 kilogramda, Zehra Ünal 65 kilogramda, Emircan Abdullah Beserek 67 kilogramda ve Batuhan Pekmezci 86 kilogramda yarışarak bronz madalya kazandı.

ÜÇÜNCÜ OLAN SELÇUKLU BELEDİYESPOR YARIŞMACISINA TEBRİK

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Milli sporcuların başarılarını müjdeleyerek sosyalmedya hesabından söyle bir paylaşım yaptı:

“Selçuklu Belediyespor Kulübü Kick Boks Takımı Milli Sporcumuz Kübra İnceli, Macaristan’da düzenlenen Gençler Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda üçüncülük elde etti. Full Contact +60 kg da ülkemize bronz madalya kazandırma başarısı gösteren Milli sporcumuzu ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu büyük başarının, Konya’nın spor alanındaki yeteneklerini ve potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdiği belirtilirken, sporcuların gelecek yarışmalar için şimdiden hazırlıklara başladıkları ifade edildi.

Sahra YILMAZ

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.