1. Anasayfa
  2. Spor

REAL MADRİD’DE ARDA GÜLER SİFTAHI

İspanya La Liga’nın 28. haftasında Real Madrid sahasında oynadığı maçta Celta Vigo’yu 4-0 mağlup etti. Maça 90. dakikada giren milli futbolcu Arda Güler, 4 dakika sonra enfes bir golle Real Madrid’deki ilk gol mutluluğunu yaşadı.

REAL MADRİD’DE ARDA GÜLER SİFTAHI

Karşılaşmanın 90. dakikasında Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Vinicius Junior’u oyundan alarak Arda Güler’i sahaya sürdü. 90+4. dakikada Dani Ceballos’un pasından sağ direk önüne topu ağlara göndererek, Real Madrid’deki ilk golünü attı ve maçın sonucunu belirledi.

Milli futbolcu Arda Güler, Real Madrid formasıyla La Liga tarihinde gol atan ilk 2005 ve sonrası doğumlu oyuncu oldu.

Ancellotti, maç sonunda sahada sarılarak tebrik ettiği Arda Güler ile ilgili gelen soruya, ‘Çok az süre aldı ama bir şeyler yapacağından emindim. Büyük bir yetenek. Çok güzel bir gol oldu. Burada çok büyük bir geleceği var. Bundan çok eminiz.’’ şeklinde konuştu.

Milli futbolcu Arda Güler maçın ardından açıklamalarda bulundu: “Böylesine muhteşem bir atmosferde gol atmak harikaydı. Çok mutluyum, umarım daha çok gol atarım ve bunun için çok çalışacağım. Real Madrid’de olmaktan çok mutluyum, burası dünyanın en iyi kulübü ve zor olsa da bunun üstesinden gelebilecek kaliteye ve karaktere sahip olduğumu düşünüyorum. Daha önce de söylediğim gibi, umarım daha iyi şeyler olacak.”

Melike HUMAN

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 1
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.