1. Anasayfa
  2. Spor

BOUCHALAKiS DÖNEMi SONA ERDİ

BOUCHALAKiS  DÖNEMi SONA ERDİ

Konyaspor’da ara transfer döneminde kadroya katılan ve kiralık sözleşmesi sona eren Andreas Bouchalakis, yeşil-beyazlı takıma veda etti.

Konyaspor’un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Yunan orta saha oyuncusu Andreas Bouchalakis, yeşil-beyazlı takıma veda etti. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Bouchalakis, Konyaspor’u temsil etmekten onur duyduğunu söyledi.

Konyaspor’a ocak ayında Olympiakos’tan kiralanan Bouchalakis, 4 aylık süreçte 12 Süper Lig maçında forma giydi. Ancak Yunan futbolcu, takımına gol veya asist katkısı sağlayamadı. Teknik Direktör Stanojevic’in güvendiği isimlerden biri olan Bouchalakis, sezon sonunda sözleşmesi biten oyuncular arasındaydı.

Bouchalakis, Konyaspor’a veda ederken duygusal bir mesaj paylaştı. “Konyaspor’u temsil etmekten onur duyuyorum, birlikte yaşadığımız anılar özel bir yer tutacak. Bu kulübe ve taraftarlara teşekkür ediyorum. Hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

30 yaşındaki futbolcu, sezon sonunda Olympiakos’a geri dönecek. Konyaspor ise yeni sezon için orta saha transferleri yapmaya devam edecek.

Merve TİMURLENK /Berfin YALÇİN

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.