1. Anasayfa
  2. Spor

KONYASPOR SAHAYA iNiYOR

KONYASPOR SAHAYA iNiYOR

Konyaspor, 2023-2024 sezonunu temmuz ayında açıyor. Yeşil-beyazlı ekip, Kayacık Tesisleri’nde sezonun ilk antrenmanını gerçekleştiriyor. Anadolu Kartalı, 10 Temmuz’da Erzurum’da ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak.

Süper Lig’de gelecek sezon üst sıraları hedefleyen Konyaspor, yeni sezon için sahaya iniyor. Yeşil-beyazlı ekip, 2023- 2024 sezonunu temmuz ayında başlıyor. İlk etap kamp çalışmaları için Konya’da toplanacak Anadolu Kartalı, Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde teknik direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirecek. İlk çalışmayı yöneticiler de takip edecek. Teknik heyet ve futbolcular, yaklaşık 25 günlük tatilin ardından hafta sonu Konya’ya geldi. Konya- sporlu futbolcular, birinci etap çalışmaları boyunca sağlık sponsoru Medicana Konya Hastanesi’nde sağlık kontrolünden ve bir dizi testlerden geçecek.

ERZURUM KAMPI TEMMUZ’DA

Yeşil-beyazlı ekip, 8 Temmuz Cumartesi gününe kadar Konya’da hazırlıklarına devam edecek. Konyaspor, bir günlük iznin ardından 10 Temmuz Pazartesi günü Erzurum’da ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. Anadolu Kartalı, 22 Temmuz Cumartesi gününe kadar hazırlıklarını Erzurum’da Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde sürdürecek. Kampta aynı zamanda hazırlık maçları da oynanacak ve eksikler yakından görülecek. Hazırlık maçları için bazı takımlarla görüşmeler sürüyor. Temsilcimiz, 23 ve 24 Temmuz’da izin yaptıktan sonra yeni sezon hazırlıklarına Konya’da devam edecek.

Kalabalık bir kadro ile yapılacak çalışmalar sonrasında teknik ekip tarafından beğenilecek isimler, önümüzdeki sezonki kadroda yer alacak. Teknik direktör Aleksandar Stanojevic, kampın ardından yönetimle bir değerlendirme yapacak. Süper Lig’de yeni sezon 11 Ağustos’ta başlayacak.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.