1. Anasayfa
  2. Genel

BAYRAMLAR AZiZ MiLLETiMiZiN BİRLiĞiNi DAHA DA GÜÇLENDiRiYOR

BAYRAMLAR AZiZ MiLLETiMiZiN  BİRLiĞiNi DAHA DA GÜÇLENDiRiYOR

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Kurban Bayramı sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Pekyatırmacı mesajında bayramların Türk Milleti’nin kadim özelliği

olan birlik ve beraberliği daha da pekiştirdiğine vurgu yaptı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajı şu görüşlere yer verdi; “Bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğu ve bereketini hep birlikte yaşıyoruz. Bizleri bayrama kavuşturan Rabbime şükrediyorum. Bayramlar bizleri aynı dinin, aynı inancın neşesinde birleştiren, iman kardeşliğinin hepimizde hayat bulduğu nadide günlerdendir. Milletimizin köklerinde de bulunan yardımseverlik, birbirinin derdiyle hem hal olmak, dayanışma ve birlik beraberlik bayramlarda daha da derinden hissediliyor. Kurban Bayramı da bu paylaşımın en dorukta olduğu zaman dilimi. paylaştıkça bizleri birbirimize daha da yakınlaştırmanın vesilesi. Bu bayramı büyüklerimizle, ailemizle, komşularımızla ve dostlarımızla birlikte geçirelim. Varsa kırgınlıklarımız ve dargınlıklarımız bunları unutarak, kardeşçe kucaklaşarak ve gönülleri kazanarak yaşayalım ve yaşatalım inşallah. Küçüklerimizin başını okşamayı, ihtiyaç sahiplerinin kapılarını çalıp onları sevindirmeyi de ihmal etmeyelim.

Selçuklu’ya varlıklarıyla değer katan değerli hemşehrilerim, bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramınızı gönülden tebrik ediyor, bu mübarek bayramın milletimiz, İslam Alemi ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyor, herkese hayırlı bayramlar diliyorum.”  

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.