1. Anasayfa
  2. Spor

KONYASPOR 3 PUANI 3 GOLLE BULDU


Spor Toto Süper Lig’in 34.haftasında

Konyaspor deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma Pozuelo’nun 2 golü ve Soner’in tek golü ile 3-0 bitti. Konyaspor bu skorla puanını 49’a yükseltti.

Spor Toto Süper Lig’in 34. hafta maçında arabam.com Konyaspor, Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Kırbıyık Holding Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada takımımız sahadan 3-0’lık skorla galip ayrıldı. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic karşılaşmaya; İbrâhim Sehic, Guilherme Sitya, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Cebrail Karayel, Andreas Bouchalakis, Soner Dikmen, Marlos Moreno (Dk.82 Mehmet Ali Büyüksayar), Konrad Michalak (DK.82 Robert Muric), Alejandro Pozuelo (Dk.82 Oğulcan Ülgün) ve Mahir Emreli (Dk.64 Mame Diouf) ilk 11’i ile sahaya çıktı. Müsabakaya etkili başlayan arabam.com Konyaspor, 15. dakikada öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta Cebrail Karayel’in güzel ortasında arka direkte tek vuruşla topu filelerle buluşturan Alejandro Pozuelo golü ile Konyaspor’u 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca yeşil-beyazlılar soyunma odasına 1-0 üstün girdi. İkinci yarıya da etkili başlayan Konyaspor, 51. dakikada Mahir Emreli ile gole yaklaştı. Karşı karşıya pozisyonda Mahir’in vuruşunu ev sahibi ekip kalecisi topu çelmeyi başardı. Konyaspor’da Soner Dikmen 54. dakikada farkı ikiye çıkardı. Guilherme Sitya’nın sol kanattan yerden ortasında mükemmel bir tek vuruş yapan Soner Dikmen, arabam.com Konyaspor’u 2 farklı üstünlüğe taşıyan golü kaydetti. 2-0 yeşil-beyazlı ekip yine Pozuelo ile golü buldu. Merkezden gelişen atakta ceza sahası yayın üzerinden Alejandro Pozuelo’nun sert şutu, rakip savunmaya çarparak sol köşeden ağlarla buluştu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca arabam.com Konyaspor, deplasmanda Corendon Alanyaspor’u 3-0 mağlup ederek puanını 49’a yükseltti.

Oyuncularım İyİ Bİr Sevİyede

Güzel Bİr Oyun Sergİledİ

Maçın ardından konuşma yapan Konyaspor’un Sırp Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, “Maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Oyuncularım iyi bir seviyede güzel bir oyun sergiledi. Oyunun baştan sona hakimi bizdik. Soner ikinci çizgiye gelebilen bir oyuncu ve bunu çok iyi yapıyor Guilherme ise bu ligin en iyi sol bek oyuncusu ve asist sayısı da bayağı yüksek benlik bir durum yok. Bireysel anlamda kaliteli bir oyuncu grubumuz var. Bu arada deplasman tribününde bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Lİgde 8. Asİst

Süper Lig’de 8.asistini Soner’in golüne yapan Konyaspor’un başarılı Sol bek oyuncusu Guilherme Sitya, Alanyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Sitya, “Hafta boyunca maça iyi çalıştık ve bunu takım olarak sahaya iyi yansıttık. En iyi performansımızı sergilediğimizi söyleyemem ama daha iyiye gidiyoruz bugün de farklı bir galibiyet aldık. Yapmış olduğum asistlerden dolayı takıma verdiğim katkı beni mutlu ediyor. Daha sıkı çalışarak takımım için elimden geleni yapacağım.” dedi. Ahmet Furkan Özler

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.