1. Anasayfa
  2. Bilim

BENZERSİZ DENEYİM TOGG VE MİGROS

BENZERSİZ DENEYİM  TOGG VE MİGROS

Kısa süre önce ilk ulusal araç olmayı deneyimlemiş TOGG, Ülkenin önemli markaları ile işbirliğine gitmeye devam ediyor. TOGG ve Migros, kullanıcılara sağlayacakları başarılı bir deneyim için niyet mektubu imzaladığını duyurdu.

Yapılan açıklamada Migros mobil uygulaması TOGG Akıllı Cihazda yer alacak, Böylelikle TOGG Akıllı Cihaz’a Migros siparişlerinin teslimatı gibi hizmetlerini karşılıklı olarak entegre edecekler. Bu iş birliği ile birlikte hedeflenen yeni nesil iş modellerinin geliştirilmesine de öncelik verilecektir. 

TOGG CEO’su M. Gürcan Karakaş işbirliğiyle ilgili yaptığı açıklamada, ‘TOGG’u tamamen kullanıcı odaklı bir yaklaşımla oluşturuyoruz. Geliştirdiğiniz bir ürün gücünü kullanıcıdan almıyor ise bu ürün ve hizmet ölmeye mahkumdur. Kullanıcıyı odağa aldığımız ve veri üzerine inşa ettiğimiz iş modelimizde yeni işbirlikleriyle kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşımayı hedefliyoruz’ dedi.

Migros Ticaret AŞ İcra Başkanı Özgür Tort, ‘Migros olarak, öncülük ettiğimiz perakende sektöründeki tecrübemiz ve yenilikçi vizyonumuz ile tüketicilerin yaşamlarına hız ve kolaylık katan inovatif çözümler geliştiriyoruz. İleri teknolojiyi odağımıza alarak hayata geçirdiğimiz akıllı çözümlerle çağın ötesinde bir perakende deneyimi sunuyoruz’ dedi. Ayrıca platform hakkında detaylı açıklama yapan Özgür Tort, ‘TOGG Trumore platformu sayesinde TOGG akıllı cihazından istenilen saate ve belirtilen adrese teslim edilebilecek şekilde Migros siparişlerini verebilecekler. Yol güzergahı üzerindeki en yakın Migros mağazasını bularak alışverişlerini de yapabilecekler. Bunun yanında mağazalarımızın otoparklarında Trugo şarj noktaları oluşturmak üzere çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca TOGG Teknoloji Kampüsü içerisinde yer alacak satış mağazamızda 3.500’den fazla ürün çeşidini kampüs çalışanlarına zamandan tasarruf sağlayan yenilikçi bir alışveriş deneyimi ile sunacağız’ açıklamasını yaptı. Melike HUMAN

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.