1. Anasayfa
  2. Bilim

Meta, Keke Palmer ile Metaverse101 yayınlarına başlıyor

Meta, Metaverse dünyasının ne olduğunu daha iyi anlatabilmek amacıyla “Are we there yet?” adlı bir yayın serisi başlattı.

Meta, Keke Palmer ile Metaverse101 yayınlarına başlıyor

Meta, Metaverse dünyasının ne olduğunu daha iyi anlatabilmek amacıyla “Are we there yet?” adlı bir yayın serisi başlattı. Seri ünlü oyuncu Keke Palmer sunuculuğunda gerçekleştirilecek. Her bölümde farklı bir konukla beraber Meta’nın veri deposunun nasıl işlediği, geleceği nasıl planladığı, içeriklerini nasıl oluşturduğu gibi farklı soruların üzerinde durulacak.  

Palmer ve konuğu bölüm boyunca bir arabanın içinde sohbet edecekler ve etraflarında olan biten her şey hızla değişiyor olacak. Bu şekilde izleyici Metaverse’ü görsel olarak da hissedecek.

Meta’nın bu konu hakkında yaptığı açıklama ise şöyle; ‘’Her bölüm Palmer ile çeşitli içerik oluşturucular, sanatçılar, uzmanlar ve daha fazlası bir arabada metaverse’ün gelecekteki bir vizyonu boyunca seyahat ederken aralarında geçen konuşmalar metaverse’ün nasıl daha yakın hissetmemize ve daha işbirlikçi olmamıza yardım edeceğini gösterecek.’’

Programın yayınlanan ilk bölümünde Meta’nın Metaverse Başkan Yardımcısı Vishal Shah konuk koltuğundaydı. Palmer ile Shah sanal komedi kulüpleri, filmler, oyunlar ve alanın yeni potansiyel fırsatlarını tartıştılar. Bir sonraki aşamada ise daha teknik yönlerinden bazılarını ana akım haline getirmek ve normal kullanıcılar için olasılıkları ve potansiyeli ortaya çıkarmak gibi konular konuşulacak.

Zeynep Nesibe Çetin

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.