1. Anasayfa
  2. Teknoloji

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ’NE TEKNOFEST’TE 5 ÖDÜL

Adana’da düzenlenen TEKNOFEST 2024 yarışmalarında Selçuk Üniversitesi, 22 farklı kategoride 45 takımla yarışarak çeşitli projelerden 5 ödül alarak önemli bir başarıya imza attı.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ’NE TEKNOFEST’TE 5 ÖDÜL

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen TEKNOFEST Adana, Selçuk Üniversitesi’ni teknoloji meraklılarıyla buluşturdu. Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda gerçekleşen etkinliğin açılışı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın katılımıyla yapıldı.

Selçuk Üniversitesi, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) kapsamında 22 farklı kategoride 45 takımla yarıştı. Bu takımlar arasında hava savunma sistemleri, elektrikli ve hidrojenli araçlar, insansız su altı sistemleri gibi çeşitli projeler yer aldı. Üniversite, etkinlikte toplamda 5 ödül kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Selçuk Üniversitesi, TEKNOFEST kapsamında 22 farklı kategoride 45 takımla yarıştı. Etkinlikte toplamda 5 ödül kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Ödüller arasında TEKNOFEST 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları’nda üçüncülük, İnsansız Deniz Aracı Yarışması’nda ikincilik, Hyperloop Geliştirme Yarışması’nda altyapı geliştirme ödülü ve Finansal Teknolojiler Yarışması’nda ikincilik ile Sunum Özel Ödülü bulunuyor.

Sahra YILMAZ

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.