1. Anasayfa
  2. Selçuklu'da Yaşam

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN EĞİTİME ÖNEM VURGUSU

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Fiziksel Aktivite-Hareket ve Oyun Alanı açılışına katıldı. Okul öncesi eğitimde çocuklara daha çok destek verilmesi gerektiğini vurguladı.

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN EĞİTİME ÖNEM VURGUSU

Şule Yüksel Şenler Anaokulu’nda gerçekleşen yeni projede, Fiziksel Aktivite-Hareket ve Oyun Alanı yapıldı. Kapsamlı şekilde çocuklara destek vermeyi amaçlayan bu projede anaokulu açılışını Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı gerçekleştirdi. Selçuklu Belediyesi, eğitime olan yatırım ve destekleri devam ederken anaokuluna da katkı sağladı. Selamlaşma konuşmasını okul müdürü İbrahim Durmuş yaptı.

Açılan oyun alanı, çocukların hem fiziksel hem de zihinsel gelişimine katkı sağlıyor. 4-5 yaş aralığındaki çocuklar için okul öncesi eğitimlerine de önemli ölçüde fayda sağlıyor. Başkan Pekyatırmacı, okul öncesi eğitimin çocuklar için ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak, onlara en kaliteli eğitimin verilmesi gerektiğini belirtti. Pekyatırmacı, eğitim alanındaki çalışmalarını sürdürürken, düzenlenen törenle oyun alanının açılışını gerçekleştirdi.

Törene Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Selçuklu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Önder, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, okul idarecileri, öğretmen, öğrenci ve veliler de katılım sağladı.

“EN BÜYÜK TEŞEKKÜR ÖĞRETMENLERİMİZE”

Pekyatırmacı açılış konuşmasında “Buraya katkı sunan Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze, İlçe Müdürlüğümüze, Milli Eğitim İl ve İlçe Müdürlüklerimize ve hayırseverlerimize özellikle teşekkür ediyorum. Bu güzel ortamın oluşmasında herkesin çok büyük emekleri ve katkıları var. Tabii bu teşekkürü özellikle okul müdürümüze ve burada görev yapan tüm öğretmenlerimize, değerli hocalarımıza, okul aile birliğimize de özellikle yapmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Sahra YILMAZ

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.