1. Anasayfa
  2. Genel

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ’NDEN BÜYÜK BAŞARI

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden 15 öğrenci, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti 34. Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması'nda finale kalarak büyük bir başarı elde etti.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ’NDEN BÜYÜK BAŞARI

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 34. Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması’nda Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi, önemli bir başarıya imza attı. Yarışmada finalde kalan 53 öğrenci arasından 15’i, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden seçildi.

Bu başarı, fakültenin alanında yetkin akademik kadro ve merkezlerindeki iletişim alanındaki büyümenin üstün bir kez daha gözlere ulaşmasını sağladı. Finalde ödül alan Selçuk Üniversitesi öğrencileri şunlardır:

Büşra Dinçer

Dide Sena Bozkurt

Emrecan Aksoy

Esra Oran

Fatma Gökçe Saygılı

Hamza Doğan

Hatice Sude Turan

İrem Ünüvar

Muhammed Furkan Yağız

Nejlanur Belce

Nuh Rıza Demirkaya

Pelin Girgin

Selman Aydoğan

Sudenur Özcan

Yusuf Demirli

Bu başarı, fakültenin alanında yetkin akademik kadrosu ve merkezlerindeki iletişim alanındaki ilerlemelerini bir kez daha ortaya koydu. Finalistler, çeşitli kategorilerde yarışarak medyaya yönelik projeler ve ürünler sundular. Selçuk Üniversitesi’nin genç iletişimcileri, basın ve medya sektöründe geleceğin önemli isimleri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü ve İletişim Fakültesi Dekanlığı, bu gurur verici başarıyı kutlayarak finalistleri ödüllendirdi ve onları daha büyük başarılara erişmeleri için desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

34. Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması’nda final kalan Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi çalışmalarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Fatma TECİRLİ

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.