1. Anasayfa
  2. Genel

KONYA’DA TARIM EĞİTİMİ

Konya genelinde üreticilere yönelik eğitim programları düzenlendi. Tüm ilçelerde, Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli hakkında eğitimler verildi.

KONYA’DA TARIM EĞİTİMİ

Tarımsal üretim planlaması, üreticilerin nasıl hareket etmesi gerektiğine ve daha verimli bir sonuç alabilmeleri kapsamında yardımcı oluyor. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen planlama, Yeni Destekleme Modeli kapsamında Konya’nın tüm ilçelerinde eğitim programları yapıldı. İlçe Müdürlükleri’nin koordinesinde yapılan bu toplantılara İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, Ziraat Odası Başkanları ve üreticiler katıldı.

Program kapsamında, sektörde üreticilere ve çiftçilere sorularını yanıtlayarak taleplerinin alınabileceği bir ortam düzenlendi. Bu kapsamda hem istekler alındı hem de daha verimli çalışmalar elde edilmek adına program düzenlendi.

Meram ilçesinde gerçekleşen toplantıda, 31 ilçeden gelen çiftçiler ve üreticiler bir araya geldi. Eş zamanlı olarak yapılan bu toplantıda, katılımcılar Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Sahra YILMAZ

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.