1. Anasayfa
  2. Kültür

BU HAFTA SİNEMALARDA NELER VAR?

Bu hafta sinemalarda gerilimden komediye, dramadan animasyona kadar geniş bir film seçkisi mevcut. Yeniden vizyona giren popüler yapımlar, yeni komedi ve korku filmleri, duygusal dramalar ve eğlenceli animasyonlar sinemalarda.

BU HAFTA SİNEMALARDA NELER VAR?

Bu hafta sinema salonları, aksiyondan gerilime, dramatik komediye kadar geniş bir yelpazede 15 yeni filmle dolup taşıyor. Hem yerli hem de yabancı yapımlar arasında seçkiler, sinemaseverleri heyecanlı bir sinema deneyimine davet ediyor.

Dünyaca ünlü “Alacakaranlık Efsanesi” serisi, “Alacakaranlık”, “Tutulma” ve “Yeni Ay” filmleriyle yeniden izleyicileriyle buluşuyor. Kristen Stewart, Robert Pattinson ve Taylor Lautner’ın başrollerini paylaştığı bu film, gerilim, fantastik ve romantik unsurları bir araya getiriyor. “Alacakaranlık”ın yönetmen koltuğunda Catherine Hardwicke, “Yeni Ay”da Chris Weitz ve “Tutulma”da David Slade bulunuyor.

İZLİYORLAR

İman Tahsin’in yönettiği gerilim ve dram filmi “İzliyorlar”, ardından gelen üç farklı insanın hikayelerini ele alıyor. Başrollerde Mehmet Polat, Burcu Almeman ve Gökçe Özyol yer alıyor.

KOPARAN KARDEŞLER

 Bilal Kalyoncu’nun komedi filmi “Koparan Kardeşler”, mevtaların kabir bakımını yapan iki kardeşin eğlenceli maceralarını yer alıyor. Önder Açıkbaş, İnan Ulaş Torun ve Savaş Satış’ın rol aldığı film senaryosu Hasan Erdağ Yenel ve Hasan Göktaş’a ait.

AYRILIŞ

Ödüllü film “Ayrılış”, Daina Oniunas-Pusic’in yönetmenliğinde, kötü niyetli bir hastalıkla mücadele eden Salı ve annesi Zora’nın ölümüyle bir kuş şeklinde gelmesiyle yaşadıkları duygusal vedayı işliyor. Başrollerde Julia Louis-Dreyfus, Lola Petticrew ve Leah Harvey yer alıyor.

GİDER AYAK

Recep Akdağ’ın yönettiği komedi filmi “Gider Ayak”, zengin bir iş insanının oğlu için kurduğu yerel televizyon kanalının başına gelenleri anlatıyor. Ayhan Taş, Hazım Körmükçü ve Orçun Kaptan başrol oyuncuları arasında yer alıyor.

SAKIN SES ÇIKARMA

James Watkins’in korku ve gerilim filmi “Sakın Ses Çıkarma”, Amerikalı bir ailenin haftasonunu geçirmek üzere davet edildiği malikanede yaşadığı korkunç olaylar konu oluyor. Başrollerde James McAvoy, Mackenzie Davis ve Scoot McNairy yer alıyor.

CİN DAVETİ

Mustafa Nebi Filik’in yönetmenliğini üstlendiği yerli korku filmi “Cin Daveti”, üniversitenin merkezindeki Murat ve Ece’nin yaşadığı tuhaf rüyalar ve bunalımları anlatıyor. Simge Olcay Şener, Akmyrat Aylyyev ve Musa Öztep filmin başrol oyuncuları arasında yer alıyor.

 

KÖPEKLER FİRARDA

 Vasiliy Rovenskiy imzalı animasyon filmi “Köpekler Firarda”, yanlışlıkla girdiği tiyatroda tanıştığı arkadaşlarıyla maceraya atılan sokak köpeği Samson’un öyküsünü konu alıyor. Senaryosunu Rovenskiy’nin yazdığı film müzikleri Anton Gryzlov’a ait.

INTO THE MORTAL WORLD

 Ding Zhong’un yönettiği animasyon filmi “Into the Mortal World”, Jinfeng’in annesinin haksız yere suçlanması ve dünyadan ilahi sürgün edilmeye devam ediyor. Filmin senaryosunu Fu Kang kaleme aldı.

Bu hafta sinema salonlarında kaçırılmayacak birçok film bulunuyor. Keyifli seyirler!

Fatma TECİRLİ

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.