1. Anasayfa
  2. Bilim

TEKNOFEST’TE “YERİM BELLİ” PROJESİ DİKKAT ÇEKTİ

TEKNOFEST’te çocukların güvenliğini artıran Yerim Belli Projesi dikkat çekti. Artık akıllı ayakkabılarla konum takibi mümkün.

TEKNOFEST’TE “YERİM BELLİ” PROJESİ DİKKAT ÇEKTİ

TEKNOFEST, teknoloji ve yeniliklerle dolu projelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Festivalin açılış gününde Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın gençlerle buluştuğu etkinlikte, dikkat çeken projelerden biri “Yerim Belli” oldu.

“Yerim Belli” projesi, çocukların güvenliğini artırmayı hedefleyen akıllı ayakkabılar üzerine odaklanıyor. Bu inovatif proje, akıllı ayakkabılar sayesinde velilerin çocuklarının konum bilgilerine anlık olarak ulaşabilmesini sağlıyor. Böylece, ebeveynler çocuklarının nerede olduğunu kolayca takip edebilecek ve güvenliklerini daha etkin bir şekilde sağlama imkanı bulacak. Yerim Belli projesi ekibinin içerisinde Selçuk Bayraktar ve Sümeyye Erdoğan çiftinin 7 yaşındaki kızı Canan Aybüke Bayraktar da yer alıyor.

Festivalde sergilenen bu proje, teknolojinin günlük yaşamda nasıl pratik çözümler sunduğunu ve çocukların güvenliğini artırmaya yönelik potansiyelini gözler önüne serdi. TEKNOFEST, gençlerin yenilikçi fikirlerini destekleyerek teknoloji alanındaki gelişmelere katkıda bulunmayı sürdürüyor.

Fatma TECİRLİ

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.