1. Anasayfa
  2. Genel

SONBAHAR YAĞMURLARI HANGİ İLLERDE ETKİLİ OLACAK?

Hava sıcakları mevsim normallerinde seyrederken sonbahar yağmurları gelmeye başladı. Yağışlar Karadeniz’in doğusu ile Doğu Anadolu’nun kuzeyi ve Akdeniz’in iç kesimlerinde gerçekleşecek.

SONBAHAR YAĞMURLARI HANGİ İLLERDE ETKİLİ OLACAK?

Batı bölgesinde yağışlar azaldı. Marmara bölgesinde ise hafta sonu yağışları olacağı gözlemlendi. Karadeniz’in doğusu ile Doğu Anadolu’nun kuzeyi ve Anadolu’nun iç kesimlerinde kuvvetli sağanak olacağı belirlendi.

Meteoroloji Genele Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre mevsim yağışları illere göre farlılık gösterecek. Özellikle doğu Karadeniz’in kıyı kesimlerinde; Ordu, Giresun, Rize, Trabzon ve Artvin’in kıyılarında yoğun sağanak yağışlar görülecek.

Akdeniz’in iç kesimlerinde başlayacak olan yağışlar Göller yöresi ve Doğu Akdeniz’in iç bölgelerinde de kuvvetli sağanaklar bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, üç büyük il için önümüzdeki hafta verilerini sundu. İstanbul, İzmir ve Ankara için analizleri açıklayan meteoroloji, İstanbul’da hafta boyu yağış olmayacağını ve hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyredeceğini belirterek hafta sonu da yağışların geleceğini ifade etti. İzmir için de havanın açık olmasıyla az bulutlu ve yağış beklentisinin olmayacağını sundu. Ankara verilerinde ise önümüzdeki günlerde yağış beklenmediği açıkladı.

SAHRA YILMAZ

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.