1. Anasayfa
  2. Spor

SÜPER LİG, YENİLENİYOR

Trendyol Süper Lig, 2024-2025 sezonu itibarıyla köklü bir değişime giderek yeni bir kimliğe bürünüyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada ligin yeni logosu ve yeni şampiyonluk kupası futbolseverlerle buluşacağı belirtildi.

SÜPER LİG, YENİLENİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu, yaptığı açıklamayla Trendyol Süper Lig’in logosunun ve kupasının yenilendiğini duyurdu. Federasyon yaptığı açıklamada logonun üst kısmının

futbolcuların elleri havada yaptığı sevinç, alt kısmı ise futbola kalpten bağlı milyonları ifade ettiği söylendi.

Türkiye Futbol Federasyonu, yeni logo ve kupasını şu satırlarla duyurdu:

“Türk futbolu; dinamik yapısı ve her geçen gün artan izleyici kitlesiyle Avrupa’nın önde gelen liglerinden biri olma hedefine koşar adımlarla ilerliyor. Trendyol Süper Lig’i sadece Türkiye’de değil, uluslararası alanda da dikkatle takip edilen bir markaya dönüştürme vizyonu eşliğinde yenilikçi yaklaşımlarla somut adımlar atılıyor. Rekor artışla yenilenen yayın haklarıyla Avrupa’nın en değerli 6. ligi olan Trendyol Trendyol Süper Lig’in imajının yenilenmesi, yüzünün değişmesi futbolumuzun marka değerine katkıda bulunacak uzun vadeli bir stratejinin ilk yansımalarından biri olarak görülüyor.”

MİLYONLARI PEŞİNDEN SÜRÜKLEYEN FUTBOL, BU LOGONUN ALTINDA TOPLANACAK

Ülkemizde 7’den 70’i tutkuyla saran, milyonlarca insanın hayatının merkezinde yer alan büyülü dünyanın heyecanı, tutkusu artık yeni Trendyol Süper Lig logosu altında yeni mecralara taşınacak. Her yaştan, her kesimden insanı bir araya getiren, dostlukları pekiştiren, toplumun birleşme noktası olan futbolun yeni imajı çağın getirdiği değişime eşlik edecek.

Trendyol Süper Lig şampiyonluk kupası da bu değişimle birlikte tamamen yenilendi. Yeni tasarımın en dikkat çekici noktası ise ligde sezon boyunca bu kupayı kazanmak için mücadele eden tüm takımların isimlerinin kupaya işlenmesi olacak. Ayrıca yenilenen kurumsal kimlikle birlikte yeni sponsorluk alanları geliştirerek Trendyol Süper Lig kulüplerimize yeni kaynaklar sağlanması amaçlanıyor.

TRENDYOL SÜPER LİG’İN YENİ SLOGANI “FUTBOL AŞKINA” OLDU

Tüm bu vizyon ve değerleri özetleyen “Futbol Aşkına”, Trendyol Süper Lig’in yeni sloganı oldu. Bu slogan, sahada gösterilen mücadeleyi, tribünlerde yaşanan coşkuyu ve her futbolseverin yüreğinde taşıdığı sevgiyi ifade ediyor.

Yeni logo ve kupa, 9 Ağustos’ta başlayacak sezonda taraftarlarla buluşacak.

Seyfi Emre Ercan

 

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.