1. Anasayfa
  2. Spor

FİLENİN SULTANLARI ÇEYREK FİNALİ GARANTİLEDİ

Filenin Sultanları Çeyrek Finalde! Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 mağlup eden millilerimiz, 2024 Paris Yaz Olimpiyatları'nda çeyrek finale yükselmeyi garantiledi.

FİLENİN SULTANLARI ÇEYREK FİNALİ GARANTİLEDİ

2024 Paris Yaz Olimpiyatları C Grubu’nda Filenin Sultanları, Dominik Cumhuriyeti’ne karşı zorlu bir mücadeleye çıktı. Karşılaşmaya tutuk başlayan millilerimiz, ilk seti 25-20 kaybederek 1-0 geriye düştü. Ancak sonrasında sahada bambaşka bir Türkiye vardı.

İkinci sette toparlanan Ay-Yıldızlılar, rakibine 25-17 üstünlük sağlayarak skoru eşitledi. Üçüncü sette de oyun kontrolünü elden bırakmayan milli takımımız, 25-19’luk skorla öne geçti. Son sette ise Filenin Sultanları, Dominik Cumhuriyeti’ne şans tanımadı ve 25-16’lık skorla maçı 3-1 kazandı. Bu galibiyetle birlikte C Grubu’nda ikinci maçından da galibiyetle ayrılan Türkiye, 2’de 2 yaparak çeyrek finale yükselmeyi garantiledi. Oyuncularımızın sergilediği etkili performans ve takım ruhu, bir kez daha tüm Türkiye’yi gururlandırdı.

Filenin Sultanları, gruptaki son maçında İtalya ile karşılaşacak. Milli takımımız, bu maçı da kazanarak grubu lider tamamlamayı hedefliyor. Tüm Türkiye, Olimpiyatlar ‘da yeni bir başarıya imza atmayı hedefleyen Filenin Sultanları’nın yolunu sabırsızlıkla takip ediyor.

Türkiye – İtalya voleybol mücadelesi 4 Ağustos Pazar günü saat 10.00’da başlayacak.

Fatma Tecirli

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.