1. Anasayfa
  2. Spor

MOURİNHO’NUN FENERBAHÇE’Sİ TURLADI

Temsilcimiz Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda İsviçre’nin Lugano takımını ilk maçta 4-3 ve ikinci maçta kendi evinde 2-1 yenerek turladı.

MOURİNHO’NUN FENERBAHÇE’Sİ TURLADI

Fenerbahçe’nin evinde oynanan maçta konuk ekip 7. dakikada 1-0 öne geçse de Fenerbahçe 59. dakikada Edin Dzeko’nun golü ile önce beraberliği sağladı ve uzatma dakikalarında da Szymanski’nin attığı golle galibiyeti perçinledi.

Dzeko, Lugano karşısında 2 maçta 4 gol atarak Fenerbahçe’nin gol yükünü çekti.

JOSE MOURİNHO’NUN LUGANO MAÇINDAN SONRA AÇIKLAMALARI

Jose Mourinho: “Dün basın toplantısında ‘Bu bir hayatta kalma maçı’ demiştim çünkü Avrupa Şampiyonası’ndan sonra zor bir durumdaydık. Bugün kazanarak hayatta kalmayı becerdik ve önümüzdeki maça bir haftamız var. Ben her maçı kazanmak istemiyorum, tur atlamak istiyorum. Bugün benim sayemde değil, oyuncular ve taraftarlar sayesinde kazandık.”

Lugano takımının teknik direktörü Croci-Torti: “Fenerbahçe bizden kaliteli bir takımdı. Ben kendi takımımla gurur duyuyorum. Karakterli bir takımım var.” ifadelerini kullandı.

İsviçre temsilcisi Lugano’yu elemeyi başaran Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransa’nın Lille takımıyla karşılaşacak.

Organizasyonda 3. eleme turu ilk maçları, 6-7 Ağustos, rövanşlar ise 13 Ağustos tarihinde oynanacak.

JOSE MOURİNHO’NUN LİLLE TURU İLE ALAKALI DEĞERLENDİRMESİ

Mourinho: “Geçen seneden Lille’i izledim ama çalışmadım. Yarından itibaren onları çalışacağız. Türk takımlarının Avrupa’daki güçlü takımlara karşı zorluk yaşamasını anlıyorum. Bir Fransız ya da İngiliz takımına karşı oynadığınızda bunların zor geçmesi normal. Türk takımlarının kura şansının olması lazım. Ancak Lille için de iyi bir kura olmadı. Çünkü Fenerbahçe’de onlar için kolay olmayacak.” şeklinde konuştu.

Seyfi Emre Ercan

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.