1. Anasayfa
  2. Kültür

AŞIK SHAKESPEARE TİYATRO SAHNESİNDE

AŞIK SHAKESPEARE TİYATRO SAHNESİNDE

İstanbul’da Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortak yapımında sahnelenen Aşık Shakespeare, kapalı gişe oynamaya devam ediyor.

Oyun, bir tiyatro kumpanyasının Shakespeare’in oyununu sahneleme sürecini, bir dizi yanlış anlaşılmayı, karmaşayı, kralları, kazaları ve aşkın en tuhaf hallerini anlatırken Shakespeare ve Marlowe efsanesine de göz kırpıyor.

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu (William Shakespeare) ve Nezaket Erden’in (Viola) üstlendiği oyun, Serdar Biliş’in rejisi ve göz alıcı prodüksiyonuyla dikkat çekiyor.

Oyunun müzikleri, dünyaca ünlü besteci ve orkestra şefi Esat Aysal tarafından hazırlandı. Aşık Shakespeare, tiyatro severlerden tam not almayı başardı. Oyun, 2024 yılının en iyi tiyatro oyunlarından biri olarak gösteriliyor.

Oyunu izleyenler, oyunun eğlenceli, komik ve düşündürücü bir hikaye anlattığını belirtiyor. Oyunun oyunculukları, müzikleri ve prodüksiyonu da beğeni topluyor. Aşık Shakespeare, 2024 yılında Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Fransa, İngiltere ve Hollanda’da da sahnelenecek.

Emir Can TURANOĞLU

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.