1. Anasayfa
  2. Genel

GENÇLİK BULUŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Her yıl geleneksek olarak yapılan gençlik buluşmaları bu yıl da tüm hızıyla başladı. Bosna Hersek Mahallesi Yeni Nesil Şehir Kütüphanesi’nde başlayan buluşmalara Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da katıldı.

GENÇLİK BULUŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Her yıl geleneksek olarak yapılan gençlik buluşmaları bu yıl da tüm hızıyla başladı. Bosna Hersek Mahallesi Yeni Nesil Şehir Kütüphanesi’nde başlayan buluşmaların ilkinde Selçuklu belediyesi Halka İlişkiler Müdürü Onur Keleş, Basın ve Yayın Müdürü Zafer Şahin ve Dış İlişkiler Müdürü M. Sait Yoğurt bulunurken ikincisinde Selçuklu Belediye başkanı Ahmet Pekyatırmacı da yer aldı.

Her iki buluşmada da gençlerin gösterdiği yoğun ilgi gözlerden kaçmadı. Salonlar doldu taştı. Buluşmada belediye olarak gençlerin yanında olunduğu vurgulanırken sohbet tarzında geçen buluşmalar beğeni topladı. Gençlerin bütün soruları dinlenirken istek ve şikâyetleri ile birebir ilgilenildi. Gençlerin özellikle toplu taşıma ile ilgili şikâyetleri olurken başkanın bunları not tutup tatmin edici cevaplar vermesi beğeni topladı. Bosna Mahallesi’nde sosyal tesislerin çoğaltılması istenirken başkandan alınan sözler mutluluk verdi.

Her iki buluşmada da gençlerin gösterdiği yoğun ilgi gözlerden kaçmadı. Buluşmada belediye olarak gençlerin yanında olunduğu vurgulandı. Sohbet tarzında geçen buluşmalar beğeni topladı. Gençlerin bütün soruları dinlenirken istek ve şikâyetleri ile birebir ilgilenildi. Gençlerin özellikle toplu taşıma ile ilgili şikâyetleri olurken başkanın bunları not tutup tatmin edici cevaplar vermesi beğeni topladı. Bosna bölgesinde sosyal tesislerin çoğaltılması istenirken başkandan alınan sözler mutluluk verdi.

Gençlerle yakından ilgilenen başkan Ahmet Pekyatırmacı onlarla daha fazla vakit geçirmek istediğini iletti. İlk program sonunda bütün katılımcılara tiyatro bileti verilirken ikinci program sonunda ise magnolya tatlısı ikramı yapıldı.

Bu yılki gençlik buluşmalarına yine hızlı ve etkili bir giriş yapılırken bundan sonra olacak buluşmalar için gençlerde şimdiden heyecan yer aldı. Diğer buluşmalarda kimlerin yer alacağı şimdiden merak konusu olurken genç arkadaşlarımız şimdiden heyecanlandıklarını belirtti.

İbrahim Ethem CEYLAN

 

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir
16664262191388277340

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.