1. Anasayfa
  2. Spor

KONYASPOR’UN YÜKSELİŞİ SÜRÜYOR

KONYASPOR’UN YÜKSELİŞİ SÜRÜYOR

İlhan Palut sonrası Stanajovic’i göreve getiren Konyaspor, ilk başta aldığı kötü sonuçlarla sarsılsa da Galatasaray galibiyetinin ardından ayağa kalktı. Dün de Trabzonspor’u deviren Yeşil-Beyazlılar, son 4 lig maçının 3’ünü kazandı.

Konyaspor, Galatasaray’ın ardından bir diğer büyük maçta da Trabzonspor’u Konya’dan eli boş gönderdi. İlhan Palut’la yolları ayırdıktan sonra teknik direktörlük görevine Aleksandar Stanojevic’i göreve getiren Konyaspor, çıktığı ilk 4 lig maçını kaybetmişti. Ancak Galatasaray zaferinin ardından işler değişti. Anadolu Kartalı, 1’i hükmen olmak üzere son 8 karşılaşmanın 5’inde galibiyete uzandı. Sadece 1 maçı kaybeden Konyaspor, 2 mücadeleden beraberlikle ayrıldı. Son 4 haftada 9 puanı hanesine yazdıran Konyaspor, Trabzonspor’u yakaladı.

‘SAHAYA KARAKTER KOYDUK’

Konyaspor, 2-1’lik galibiyetin ardından son şampiyon olan rakibiyle puanları (45) eşitledi ve 6. sıraya yükseldi. Maç sonrası konuşan Stanojevic, “Oyuncularım sahaya karakter koydular. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra işimiz kolaylaştı. Geldiğim günden bu yana taraftarımızdan aldığım en iyi destekti. Sonuçtan memnunuz ve mutluyuz.” dedi.

12 BİN TARAFTAR DESTEK VERDİ

Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda, 12 bin taraftar karşılaşmayı izledi. Özellikle ikinci yarıda Yeşil-Beyazlı takımın sergilediği etkili futbol ve geri dönüşte, tribünlerin payı büyüktü. Trabzonsporlu futbolseverler de takımlarını yalnız bırakmadı ve misafir seyirci tribününde mücadeleyi takip etti.

 

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.