1. Anasayfa
  2. Selçuklu'da Yaşam

SELÇUKLU BELEDİYESİNE ENERJİ YÖNETİM BELGESİ

SELÇUKLU BELEDİYESİNE ENERJİ YÖNETİM BELGESİ

TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırımcı’ya “TSE 50001 Enerji Yönetim Sistemi” Belgesi’ni teslim etti. Selçuklu belediyesinin son dönemde enerji verimliliği konusunda yapmış olduğu çalışmalar Türkiye Enstitüsü Kurumu tarafından belgelendirildi.

Ahmet Pekyatırımcı, belediye olarak hem hizmet kalitelerini yükseltebilmek hem de yaptıkları çalışmaların en üst seviyede verimli ürünler elde edebilmesi için TSE ile her daim iş birliği halinde çalıştıklarını vurguladı. Selçuklu Belediye’sinin ilk TSE belgesi alan belediyeler içinde yer aldığını söyleyen Pekyatırımcı, daha önce de yaptıkları çalışmalar sürçlerinde kalite yönetimi belgesi, iş sağlığı güvenliği belgesi ve müşteri memnuniyeti belgesi alan ve TSE ile en verimli çalışan belediye olduklarını dile getirdi.

TSE Başkanı, dünyada enerjinin çok kıymetli olduğu bu dönemde Selçuklu Belediyesi yapmış olduğu çalışmalarla enerji yönetim belgesini hak ettiğini ileterek, yaptıkları çalışmaları takdir etti.  TSE Başkanı, Ahmet Pekyatırımcı’ya TSE İSO 50001 belgesi ve dünyanın ilk standart belgesi olan Kanunname-i İhtisab-ı Bursa teslim etti.

Selçuklu Belediyesi Başkanı da Başkan Şahin’e Selçuklu Belediyesi tarafından kültür hayatına kazandırılan İpek Yolu Konakları eserini verdi. Elif AKAN

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.