1. Anasayfa
  2. Selçuklu'da Yaşam

ANNE ELİ DEĞMİŞ GİBİ

ANNE ELİ DEĞMİŞ GİBİ

Selçuklu Belediyesi çatısı altında faaliyetlerini yürüten 

Selçuklu Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi üyeleri final sınavlarına çalışan üniversite öğrencilerini unutmadı. Final haftasında sınavlarına çalışan öğrenciler için anne eli değmiş ev yapımı ikramlarda bulunarak sürpriz yaptı.

Final sınavları zamanında Selçuklu Kadın Meclisi ile beraber yürüttüğümüz  “Anne Eli Değmiş Gibi “ projemizi gerçekleştirdik. 

Sınav döneminde öğrencilere destek olmak için gerçekleştirdiğimiz bu projeyi; Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi, Selçuklu Belediyesi Yeni Nesil Şehir Kütüphanesi, Selçuk Üniversitesi Prof. Dr. Erol Güngör Kütüphanesi ve son olarak Konya Teknik Üniversitesi’nde ders çalışan öğrenci kardeşlerimize sabah ve akşam olmak üzere  birçok çeşitli ikramlarda bulunduk. 

Günün sabah saatlerinde  ekip arkadaşlarımız  Selçuklu Kadın Meclisi üyeleri ile beraber farklı görev yerlerine gittiler. Öncelikle çorba dağıtımı gerçekleştirildi. Özelikkle kütüphanelerde yoğun ilgi gören çorba dağıtımı günün ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Ekip arkadaşlarımız çorba dağıtımı bittikten sonra akşamki kumanye dağıtımı için hazırlıklar yaptılar. Akşama kadar hazırlıklar tamamlandı. Hazırlıklar bittikten sonra, yine sabahki gibi Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi, Selçuklu Belediyesi Yeni Nesil Şehir Kütüphanesi, Selçuk Üniversitesi Prof. Dr. Erol Güngör Kütüphanesi, Konya Teknik Üniversitesi’nde dağıtım yapıldı. Bir nebzede olsa öğrenci kardeşlerimizi anneleri yanındaymış ve onları kendi evindeymiş gibi hissettirdik. Sınav zamanında onlara destek olduk. Fatma TECİRLİ

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.