1. Anasayfa
  2. Spor

SELÇUKLU DÜNYAYA DAMGA VURDU

SELÇUKLU DÜNYAYA DAMGA VURDU

Selçuklu Belediye Spor Kulübü bünyesinde bulunan; bir dünya 2.liği, 2 tane dünya 3.lüğü, 3 Avrupa altın madalyası, 3 Grand Prix, 1 tane de  altın madalya sahibi olan Mahmut BOZTEKE hem ülkemizi hem de Konya’yı yine gururlandırdı.

Dünya üzerinde teknoloji ile büyük bir ivme yakalayan spor artık hayatımızın her alanına girmiş bulunuyor, sporun gelişen ve büyük ilgili duyulan dallarının biri olan tekvando yine ülkemizi temsil edip gururlandırdı.

Selçuklu Belediye Spor Kulübü bünyesinde bulunan; bir dünya 2.liği, 2 tane dünya 3.lüğü, 3 Avrupa altın madalyası, 3 Grand Prix, 1 tane de Best Athlete altın madalya sahibi olan Mahmut BOZTEKE hem ülkemizi hem de Konya’yı yine gururlandırdı. Dünya Taekwondo Federasyonu tarafından erkekler paralimpik kategorisinde Dünyanın en iyisi oldu. Başta Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet PEKYATIRMACI, sosyal medya hesaplarından sporcuyu tebrik etti. Ödülünü ise Dünya Taekwondo Federasyonu Başkanı “Dr. Chungwon CHOUE “tarafından aldı. Ödülü alan Mahmut Bozteke ise ödül sonrası sosyal medya hesabından şu sözler ile duygularını ifade etti. “Ülkeme madalya ile dönmenin gururunu yaşıyorum, bu madalya beni daha da hırslandırdı ve yeni sezona daha iyi girmemi gerektirdi.” Bu sözleri söyleyen Mahmut BOZTEKE şu sözü de kendisi çok motive ettiğini ve turnuva sürekli duyup unutamadığını söyledi. “Altın, çamura düştüğü için değer kaybetmez. Altın her zaman altındır.” dedi. Hedefini daha da yükseklere çevirdi.

Muhammed Enes KÜÇÜK / Emir Can TURANOĞLU

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 2
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.