1. Anasayfa
  2. Etkinlik

SELÇUKLU GENÇLİK MECLİSİ’NDEN SPEAKING CLUP EĞİTİMİ

SELÇUKLU GENÇLİK MECLİSİ’NDEN SPEAKING CLUP EĞİTİMİ

Selçuklu Gençlik Meclisi bünyesinde bu yıl yeni bir komisyonumuz kuruldu. Bu kurulan komisyonumuz Erasmus ve AB Projeleri komisyonudur. Erasmus ve AB Projeleri komisyonu olarak aralık ayı itibari ile Speaking Clup eğitimlerine başlandı.

 Speaking Clup eğitimine ilk olarak mülakat ile başlanıldı ve daha sonrasında üyelerin seviyelerine göre gruplara ayrım yapıldı. Gruplar A2, B1 olarak 2 seviyeden oluşmaktadır. Buradaki temel amacımız “Erasmus programlarına katıldığımızda veya yurt dışına çıktığımızda ne gibi sorunlar ile karşılaşabiliriz?” sorularına çözüm bulmak ve bu konular hakkında dersler almaktır. Her hafta çeşitli konu çerçevelerinde gruplarımızdaki üye arkadaşlarımız ile tartışıyor, uzman hocamız tarafından bu konular hakkında bilgilendiriliyoruz.

Selçuklu Gençlik Meclisi her geçen gün bünyesinde bulunan üyelere daha fazla destek olmaktadır. Bireylerin kişisel gelişimlerini, benliklerini, eğitim ve sosyal kültürel hayatlarını geliştirmektedir. Erasmus ve AB Projeleri komisyonu hedeflerimiz arasında kendimizi İngilizcede çok iyi bir şekilde ifade etmek, Erasmus programlarında Selçuklu Gençlik Meclisini en iyi şekilde tanıtmak ve tabii ki yurt dışına çıktığımızda hiçbir sorun ile karşılaşmamaktır.

Zehra ALTAY / Betül ÖGEL

 

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.