1. Anasayfa
  2. Selçuklu'da Yaşam

Selçuklu Belediyesi’nden Öğrencilere Eğitim Desteği

Selçuklu Belediyesi’nden Öğrencilere Eğitim Desteği

Selçuklu Belediyesi Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın öğrencilere verdiği eğitim desteği öğrencilere ulaştı. Pekyatırmacı eğitim alanında ki yatırımlara devam edileceği müjdesini verdi.

Eğitim alanında öğrencilere gereken desteği sağlamaya devam eden Selçuklu Belediyesi, geçtiğimiz Eylül ayında ilk kez kayıt yaptıran, Selçuk Üniversitesi ve Konya Teknik Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilere 1000 ila 1500 Türk Lirası eğitim desteği verileceğini duyurdu. Bu duruma göre ilk defa üniversiteye yerleşen ve Selçuklu ’da ikamet eden öğrencilere 1000 TL eğitim desteği verilirken, Selçuk Üniversitesi ve Konya Teknik Üniversitesi’nde okuyup Selçuklu ‘da ikamet eden ve başvuru şartlarını taşıyan öğrencilere 1500 Türk Lirası eğitim desteği Selçuklu Belediyesi tarafından karşılandı. 

Eğitim alanında ki yatırımlarına devam edileceğini belirten Pekyatırmacı, bu alanda öğrencilerinin her zaman yanında olacağını belirtti. Öğrenciler eğitim desteğine başvuruda bulunmak için Selçuklu Gençlik Mobil Uygulamasını indirerek ön başvuruyu gerçekleştirip ardından gerekli belgeleri Selçuklu Bosna Hersek mahallesinde bulunan Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi’ne başvuruda bulunulmaları sağlanıldı. 

Yoğun ilgiden dolayı başvuru süresi uzatılan eğitim desteği 21 Ekim Cuma günü son buldu. Ardından başvuruların neticesinde Başkan Pekyatırmacı sosyal medyadan duyurduğu video ile toplamda 13.442.500 TL’lik eğitim desteği başvuran öğrencilerinin hesaplarına yatırıldığını belirtti. 

Berra DEMİREL

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.