1. Anasayfa
  2. Kültür

SELÇUKLU GENÇLİK MECLİSİ

Eşitlik ve gönüllülük kavramıyla hareket eden Gençlik Meclisi gençlerin kent yönetiminde, karar alma mekanizmalarında, sosyal yaşamda rol almasını ve temsil edilmesini, Selçuklu’da ve Türkiye’de gençler arasında yardımlaşma ve dayanışmayı artırmayı amaçlanmaktadır.

SELÇUKLU GENÇLİK MECLİSİ

Eşitlik ve gönüllülük kavramıyla hareket eden Gençlik Meclisi gençlerin kent yönetiminde, karar alma mekanizmalarında, sosyal yaşamda rol almasını ve temsil edilmesini, Selçuklu’da ve Türkiye’de gençler arasında yardımlaşma ve dayanışmayı artırmayı amaçlanmaktadır. Gençlerin uluslararası çalışmalara katılımlarını destekler. Selçuklu’nun yeni teknolojilerle daha yüksek düzeyde kaynaşması ve sürdürülebilir gelişme açısından gençliğin enerjisinden en iyi şekilde yararlanması hedeflenmektedir. Gençlik merkezi içerisinde, gençlerin sosyal hayata katılımlarını sağlamak amacıyla etkinlikler gerçekleştirilmektedir.

Harekete Geç Festivali

16-17 Mayıs tarihinde Selçuk Üniversitesi Sultan Alparslan Kongre Merkezinde gerçekleştirilen festivalde; gençlik atölyeleri, söyleşiler, konserler, sanat ve spor etkinlikleri yapıldı.

Gençlik Zirvesi

Selçuklu Gençlik Zirvesi’ni Selçuklu Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Pekyatırmacı’nın katılımı ile gerçekleştirildi. Zirve’de gençler ile birlikte hem tecrübe dolu hem de eğlenceli, muhteşem oturumlar gerçekleştirildi.

Kış Etkinliği

Selçuklu Belediyesi Kış Etkinliği ile gençlere unutulmaz bir gece yaşattı. Bosna Hersek Mahallesinde düzenlenen etkinliğe binlerce genç katıldı. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı verdiği müjdelerle öğrencilerin içini ısıttı.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.