1. Anasayfa
  2. Genel

GENÇ OLMAK SELÇUKLU’DA GÜZEL

Selçuklu’da gençlere verilen önemi Selçuklu Gençlik Uygulaması ile taçlandırdıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Genç olmak Selçuklu’da güzel diyoruz ve Selçuklu Gençlik Mobil uygulamasını gençlerimizin hizmetine sunduk.

GENÇ OLMAK  SELÇUKLU’DA GÜZEL

Mobil uygulamayı akıllı telefonlarına indiren gençler sisteme kayıt olduktan sonra belediyemiz tarafından kendilerine sunduğumuz birçok avantajdan yararlanabiliyor. Tüm Selçuklu gençliğini bu güzel uygulamayı yüklemeye ve sunulan kampanyalardan yararlanmaya davet ediyorum. Selçuklu gençleriyle güzel, biz de gençlere gereken değeri vermeye çalışıyoruz. İnşallah daha güzel müjdelerimizle gençlerin yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.Uygulama ile gençler Tropikal Kelebek Bahçesini ücretsiz ziyaret edebilmenin yanında Selçuklu Belediyesine ait tesislerden yüzde elli indirim ve Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenen Şehrimi Tanıyorum gezisi ile bir gün boyunca Selçuklu’da bulanan tarihi mekânları gezebilme imkânına kavuşuyor. 

Ayrıca çekilişle Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenecek özel konserlerde bilet kazanma imkânı sunulurken uygulamayı kullananlar kazandıkları puanları anlaşmalı şirketlerde kullanabiliyor.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.