1. Anasayfa
  2. Spor

Beşiktaş’tan ayrılan Güven Yalçın’ın Yeni Adresi

Beşiktaş’tan ayrılan Güven Yalçın’ın Yeni Adresi

Beşiktaş’tan ayrılan Güven Yalçın, İtalya Serie B ekiplerinden Genoa ile anlaşma sağladı. 23 yaşındaki oyuncu, İtalyan ekibi ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş ile sözleşme yenilemek için görüşen Güven, mali konularda anlaşma sağlanamadığı için siyah beyazlı kulüpten ayrılma kararı almıştı.

Güven Yalçın kariyerine İtalya’da devam etmeye hazırlanıyor. Yalçın, daha önce Lecce forması giydiği İtalya’ya Genoa ile anlaşarak dönüyor.  23 yaşındaki oyuncu, Genoa ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

GÜVEN YALÇIN KİMDİR?

18 Ocak 1999 tarihinde Düsseldorf’ta dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine Benrath altyapısında başladı. Ardından Bayer Leverkusen altyapısına transfer oldu. Beşiktaş’a 2018 yılında Leverkusen’den 150 bin euro karşılığında geldi. Beşiktaş’a 2018’de transfer olan Almanya doğumlu oyuncu, siyah beyazlı forma ile çıktığı 101 maçta 20 gol attı, 7 asist yaptı. 23 yaşındaki futbolcu 2020-21 sezonunda Lecce’de kiralık olarak forma giymişti.

23 yaşındaki genç futbolcu, forvet mevkisinde forma giyiyor ve ağırlıklı olarak sağ ayağını kullanıyor. Güven Yalçın’ın güncel piyasa değeri ise 4 milyon Euro şeklindedir.

 

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.