1. Anasayfa
  2. Etkinlik

Gençlik Zirvede Buluştu!

Gençlik alanında uzman kişilerle 'Zirve'de bir araya geldi!

Gençlik Zirvede Buluştu!

27 Şubat Selçuklu Kongre Merkezinde Gençlik Zirvede buluştu. Türkiye’nin en büyük zirvelerinden birisi olan Selçuklu Gençlik Zirve’si bir ilke imza attı ve daha önceki yıllarda olduğu gibi yine adından muhteşem bir şekilde söz ettirdi.

Selçuklu Gençlik Zirve’si saat 11.59’da başladı ve 5 oturumda gerçekleştirildi. Zirve çoğumuzun bildiği ve programların tanınan yüzü olan Sayın Ferhan Tülümen’in renkli sunumuyla başladı. Daha sonra Selçuklu Gençlik Meclisi Başkanımız Mehmet Hanifi Kaya ve Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı’nın açılış konuşmalarıyla zirve devam etti. Sayın başkanımızın gençlerle buluşmasının ardından ilk oturuma geçildi. İlk oturumun konuğu Konya Milletvekilimiz Sayın Selman Özboyacı oldu. Kendisi öğrencilik yıllarındaki ve daha sonraki hayatından yaşanmışlıklarını, tecrübelerini sohbet havasında gençlere aktardı. Keyifli konuşmanın arkasından sürpriz çekilişin başlangıcı, 10 adet iPhone 13 ve 10 adet Elektrikli Scooter’den birer tanesi sahiplerini buldu. Mola verildi ve öğrenmenin ve eğlencenin adresi olan Selçuklu Gençlik Zirve’sinde katılımcılar çeşitli oyunlar oynadılar, bol bol eğlendiler. Eğlencenin ardından zirve ikinci oturum ile kaldığı yerden devam etti. İkinci oturumun konuğu ise Sayın Mert Turak oldu. Birçok yapıtta rol alan ve mucizevi başarılara imza atan ünlü aktör hayat hikayesini ve tecrübelerini gençler ile paylaştı. Daha sonra oturum soru cevap eşliğinde keyifli bir şekilde devam etti. Sorulardan sonra yemek molası verildi. Yemek molası bittikten sonra zirve üçüncü oturum ile devam etti. Üçüncü oturumun konuğu Sayın Adem Metan oldu. Yazarlık ve Radyo Yayıncılığı alanında adını duyuran, şu anda aktif olarak Dijital Yayıncılık yapan Adem Bey iş hayatını, başarılarını ve şu an ki konuma nasıl geldiğini anlattı. Konuşmanın ardından gençlerin sorularına cevap vererek bu oturumu sonlandırdı, ardından çekilişe devam edildi ve hediyeler sahiplerini buldu. Minik müzik arası ile eğlence devam etti. Minik müzik arasından sonra program kaldığı yerden devam etti. Dördüncü oturuma Onur konuğumuz Sayın Durul Bazan eşlik etti. Türk Tiyatro ve Sinema sanatçısıyla soru cevap şeklinde ilerleyen sohbet gençleri zirveye taşıdı. Oturum sonrasında katılımcı gençler Selçuklu Gençlik Meclisi standında görevli üyelerimizle bir araya gelerek üyeliklerini yaptırdılar, aramızda olmak istediler. Gençler stantlardan sonra oyunlar, müzikler ve ikramlarla eğlenmeye devam ettiler. Eğlencenin ardından beşinci oturuma geçildi. Beşinci oturumun konuğu Sayın Erdoğan Arıkan oldu. TRT Spor Spikeri, TRT Diksiyon Eğitmeni ve TV Programcısı gençler ile deneyimlerini paylaştı ardından onların sorularını cevaplayarak oturumu bitirdi. Beşinci oturumun arkasından son oturumda Sayın Ferhan Tülmen’in sunumuyla iPhone 13, Elektrikli Scooter çekilişleri sahiplerini buldu ve Selçuklu Gençlik Zirvesi programı sonlandırıldı.

Öğrenmenin ve eğlencenin adresinin “ Selçuklu Gençlik Zirvesi” olduğunu program sonunda bir kez daha iyi anladık ve bu yüzden diyoruz ki “ Genç olmak Selçukluda güzel!”

Yusuf Kavak

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 4
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni içeriklerimizden anında haberdar olun.